Onze massages

Traditionele massages

Naast Chinese lichaamsmassage met beproefde technieken als “Tuina” en “Shiatsu”, kunt u bij ons ook terecht voor een meer stevige Japanse of Thaise massage. U kunt ook kiezen voor een specifieke hoofd-, nek-, schouder-, rug- of voetmassage. Door deze massages worden het hormonale systeem en het zenuwstelsel in balans gebracht. Dit heeft weer een positief effect op het functioneren van de organen. Ook kan een massage helpen bij vermoeidheid. Aangezien een massage zeer ontspannend is voor de geest, kan het ook zorgen voor vermindering van stressklachten.


Oliemassage

Bij een oliemassage wordt de huid gemasseerd met een geurloze etherische olie. Deze olie zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, wat bijdraagt aan de afvoer van afvalstoffen. Door het gebruik van massageolie ontstaat er geen stroefheid op de huid. Hierdoor worden de spieren gemasseerd zonder de huid te irriteren. Wij gebruiken in onze salon uiteraard de beste kwaliteit etherische olie, die wij verwarmen, zodat het lekker ontspannend aanvoelt.
Een oliemassage verlicht pijn, bevrijdt blokkades in de energiestroom, stimuleert het zenuwstelsel, verhoogt het vermogen van de organen om de voedingswaarde op te nemen en zorgt voor een
versterking en verjonging van het lichaam.


Deep tissue massage

Deze massage richt zich met name op het bindweefsel rondom de spieren. Het heeft tot doel de
chronische spanningspatronen in het lichaam los te maken door het uitoefenen van langzame en
diepe vingerdruk op de gespannen gebieden, ofwel de vezels van de spieren, pezen en bindweefsel.
Een deep tissue massage verlaagt de bloeddruk, hartslag en stresshormonen, helpt tegen huidveroudering of een rokershuid, werkt goed tegen rode vlekjes op de huid en maakt de huid minder slap.


Cupping

Cupping is een nieuwe, zeer effectieve en veilige behandeling voor pijn in de rug, nek of schouder. Bij deze behandeling worden op bepaalde punten kopjes geplaatst die vervolgens vacuüm worden getrokken. Cupping is in staat om stijve spieren los te maken en beknelde zenuwen te deblokkeren en als zodanig een waardevolle aanvulling op massagebehandelingen.

Wat mensen zeggen



Design a site like this with WordPress.com
Get started